بادام زمینی منبع غنی پروتئین است و از نظر برخورداری از نیاسین، در میان آجیلها رتبه اول را در اختیار دارد. نیاسین همان ویتامین ب3 است که در کاهش چربی مضر خون نقش زیادی دارد. تحقیقات نشان داده که مصرف مرتب بادام زمینی میتواند احتمال بروز دیابت نوع دوم را در زنان کم کند. این نوع بادام دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده، منیزیم و فیبر غذایی است. این دو مورد آخر در کاهش مقاومت سلولها نسبت به انسولین نقش دارند و به همین سبب است که خوردن بادام زمینی میتواند خطر ابتلا به دیابت تیپ 2 را کم کند. پتاسیم موجود در بادام زمینی آب بدن را تنظیم میکند و از گرفتگی عضلانی در حین انجام ورزشهای سنگین جلوگیری میکند.
مصرف بادامزمینی در حفظ سلامت سلولها و کاهش میزان کلسترول خون بسیار موثر است و از آنجایی که حاوی مقادیر زیادی آهن، روی، ویتامین ای، منیزیم و فولیک اسید است، نقش پیشگیرانهای در بروز انواع سرطانها دارد. اجزای ویتامینی موجود در بادام زمینی وجود دارند به سلامت پوست، مو و عضلات کمک میکند.
بادام زمینی :
خوردن بادام زمینی به مقدار 5 بار یا بیشتر در هفته و هر بار 28 گرم ، احتمال بروز دیابت نوع دوم را در زنان کاهش میدهد. بادام زمینی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده، منیزیم و فیبر غذایی است که همگی خطر بروز دیابت را کاهش میدهند. همچنین حاوی فیبر و منیزیم است که باعش کاهش مقاومت انسولین میشوند. وجود چربی امگا – 3 نیز باعث حفظ سلامت سلول ها، نرمی پوست و نیز کاهش میزان کلسترول کلی در خون میشود. بادام زمینی منبع سرشاری از آهن، روی، ویتامین E، منیزیم و فولیک اسید است که تاثیر مهمی در مبارزه با مواد سرطان زا دارند.
بادام زمینی و افزایش وزن
کمی عجیب است که یک ماده ی غذایی هم باعث کاهش وزن شود و هم باعث افزایش وزن. بادام زمینی در مقدار کم می تواند اشتهای ما را کنترل کند ولی اگر در مقادیر زیاد استفاده شود باعث افزایش کالری دریافتی و در نتیجه بهبود افزایش وزن می شود. بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب اشباع نشده ی، ویتامین ب3(نیاسین)، ب9(اسید فولیک) و ویتامین ای است.